Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mamamama
mamamama - 21-10-2009 13:17:11
Huishouden & Energie

Stankoverlast huisdieren

zerlina,


graag wil ik even op jouw bericht reageen. "ïk woon in italië"daar krijg je de politie op je dak,enz." ik heb daar ook gewoond en spreek de taal dan ook vloeiend. maar het is daar een heel ander verhaal. niet te vergelijken met nederland. de mensen zijn veel toleranter t.o.v. dieren gedrag. zij vinden dat de dieren ook schepselen van god zijn. en hun uitwerpselen natuur-produkten. vogels poepen ook overal en er zijn er miljoenen van. zo is hun motto.


deze zomer lieten ze hun honden poepen/plassen vlak voor onze caravan aan de rand van het strand ook nog. ook al had iedereen keurig een plastic zakje mee en werd dat ook keurig gebruikt, het bleef stinken door de hete zon op die urine!! en dat was niet een op zich zelf staand verhaal!! na vele malen de eigenaren van de plassers te hebben uitgelegd dat wij (met eigen hond) ook van hun honden houden maar last hebben van dat geplas doordat iedere voorbij komende hond ook weer daar gaat plassen, viel het kwartje. ze liepen door tot een volgende gelegenheid omdat ze toch voor rede vatbaar waren en eindelijk begrepen waarom het ging.alles zonder ruzie en met een blik van begrip. met een emmer water + een flinke scheut chloor de plek(ken)schoongespoeld. en de baasjes kwamen groetend langs onze caravan. ik weet 't, successtory en misschien éénmalig. maar praten en tolerantie tot op zekere hoogte helpt wel.