Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-10-2009 15:45:52
Voeding & Gezondheid

Volledige voogdij

 dank je wel , voor de reacties tot nu toe, er staan goede tips bij . tenslotte is het voor iedereen die wil scheiden een grote stap op onbekend terrein. advies vragen bij de kinderbescherming is wellicht ook een optie . toch ben ik bang dat mijn broer, als man toch weer aan het korste eind zal trekken.  de angst om na een scheiding de grip op alles rondom zijn kinderen kwijt te zijn, heeft ertoe geleid dat hij het al jaren uit probeert te houden met een vrouw die hem het leven zuur maakt, zijn gedachten om het uit te zingen tot zijn kinderen zelf mogen kiezen leek hem tot voor kort de beste optie voor zijn kinderen, maar hij is zich er steeds meer van bewust dat hij daardoor zijn eigen leven geheel verpest.


ik hoop dat er ook veel mensen zullen reageren die ook een partner hadden met een narcistische persoonlijkheidsstoornis en daarvan gescheiden zijn. hoe hebben zij het opgelost als er minderjarige kinderen in het spel waren? door bovenstaande reacties voel ik me in ieder geval zeer gesteund , want ik slaap ontzettend slecht door de zorgen om mijn broer en vooral zijn kinderen.