Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-10-2009 16:25:21
Voeding & Gezondheid

Volledige voogdij

inderdaad marvin, ik had mijn moeder ook al gezegd de rare mailtjes van haar uit te printen en te bewaren. toch zal het moeilijk worden. geestelijke mishandeling van de kinderen....hoe bewijs je dat?


 mijn kleine nichtje bijvoorbeeld, gaat graag logeren bij mijn ouders, maar komt ondanks haar leeftijd van 9 vaak uit bed en plast zelfs overdag nog wel eens in haar broek. in bed ligt ze dan wakker en zegt tegen mijn moeder dat ze naar mama wil. mijn inziens omdat ze feiloos weet dat als zij bij opa en oma is haar ouders elkaar de tent uit vechten. ook in de tijd dat mijn schoonzus haar dochter nog zelf te logeren bracht bij mijn ouders, dan zei ze tegen haar dochtertje dat mama nu helemaal alleen is. mijn kleine nichtje is hoogbegaafd en weet duvels goed wat er allemaal speelt, dat maakt het allemaal nog zieliger. maar bewijzen gaan we verzamelen hoor, hoe moeilijk dat ook zal zijn. mijn broer gaat eerst eens met de huisarts praten, wellicht kan hij hem helpen.