Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronaldv2 - 23-10-2009 23:11:12
Voeding & Gezondheid

Op zoek naar fluor(ide) vrije tandpasta

@eigenwijs:
wat u aanneemt en uw conclusies daaruit zijn geheel uw eigen zaken.
zoals ik in mijn reactie hierboven al heb aangegeven, deze aannames zeggen meer over uzelf en uw vooroordelen, dan over mijn zoektocht naar een fluorvrije tandpasta.

het is mij ook bekend dat in nederland het drinkwater niet meer ge-fluorideerd word. mede dankzij de inspanning die mensen uit "uw generatie" hebben gevoerd om dit te voorkomen. daar kan ik alleen maar blij om zijn, dat we nu nog wel de keuze hebben.

ik hoop dat u nu ook begrijpt, waarom mijn vraag gaat over een alledaags product wat nog wel barst van de fluoride (tandpasta). dit is een verbruiks middel voor vele mensen, die zich (nog) niet bewust zijn van de ware aard van allerhande giftige effecten die fluor kan! toebrengen in het kwetsbare evenwicht van een biologisch mensenlichaam. de mensen die nog geloven in alle illusies die hen verkocht worden door de media en marketing industrie.

dank u wel voor uw suggestie van poetsen met "water en zout' deze methode was mij nog niet bekend.