Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 24-10-2009 19:24:31
Auto & Vervoer

Programma

@labswans:
sorry, beste labswans, maar je beantwoordt een vraag terwijl je kennelijk geen idee hebt om wat voor programmaatje het gaat, wat het doet en je leest ook nog eens de vraag niet goed, want de vraagsteller heeft thunderbird en niet outlook.

door jouw antwoord kan vraagsteller compleet op het verkeerde been gezet worden. dan is het niet meer dan redelijk om op jouw antwoord te reageren en aan te geven dat dit een antwoord is dat de plank compleet mis slaat. ik ben ervan overtuigd dat edrick niet de intentie heeft wie dan ook af te zeiken. geldt overigens ook voor ondergetekende.

maar we kunnen toch moeilijk antwoorden die echt aantoonbaar onjuist zijn gewoon maar laten gaan, met als gevolg dat de vraagsteller met een kluitje in het riet gestuurd wordt.

als wij ons allemaal met onze eigen zaken zouden bemoeien, zouden we deze rubriek kunnen opdoeken. het valt mij overigens vaker op dat je er erg slecht tegen kunt dat iemand je aanspreekt op dingen die je niet goed gezien hebt. so what? we maken toch allemaal fouten en zitten er allemaal regelmatig eens naast?