Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-10-2009 21:10:57
Vrije tijd & Tuin

Info over rang1tickets.

u moppert, terecht, wat af. toch hebt u nog geen klagen; u bent immers binnengekomen met kaarten die niet via de officiele weg zijn gekocht. vele mensen zijn het afgelopen jaar niet bij hun concert binnengekomen omdat de kaarten ongeldig waren verklaard.


concertorganisatoren hebben de handen ineen geslagen om de zwarte kaartverkoop aan te pakken. als u op onderstaande link klikt, komt u op een website waar alles uitgelegd wordt.


http://www.ticketsenconcertkaarten.nl


deze site gaat eigenlijk voornamelijk over concerten die mojo organiseert, maar op één van de pagina's staat een lijst met zwarthandelaren. deze zwarthandelaren kopen grote hoeveelheden concertkaarten en verkopen die dan weer tegen woekerprijzen.doe uw voordeel met deze site!


een ander gegeven is trouwens dit: koop alleen via de band-site, in uw geval was dit k3, de kaarten. mocht u ze niet via de bandsite kunnen kopen, dan verwijst de site altijd naar de officiele verkoopsite.