Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

delltouro
delltouro - 25-10-2009 13:51:40
Voeding & Gezondheid

Op vakantie zonder slaaptabletten

neem geen wiet mee naar het buitenland!!!!! dat is mijn advies, je kan alle hollandse officiele documenten bij je wiet opbergen maar als je gepakt word is dat helemaal niets meer waard en heb je gewoon een groot probleem. dat is eigenlijk het enige advies dat is te geven op je vraag. zelf heb ik ook jaren lang slaapproblemen gehad, ook jaren geblowd om te kunnen slapen, wat trouwens door iedere psichiater word afgeraden omdat thc een behoorlijk effect op je psychische gesteltheid kan hebben, maar slapen dat ik deed.


ik heb op een gegeven moment de stof melatonine geprobeert en sindsdien geen joint meer aan hoeven raken (om te slapen), mischien hebben jullie die stof ook allang uitgeprobeert maar zo niet het is het proberen meer dan waard, kan het gewoon bij de drogist halen, de stof is lichaamseigen en werkt in de pijnappelklier. hou er als je het gaat proberen wel rekening mee dat het lichaam en de geest van je vriend de eerste dagen waarschijnlijk niet zullen ontspannen en niet in slaap zullen vallen want na dertig jaar een joint voor het slapen gaan is je hele slaaproutine daar op ingesteld, er word vaak gezegt dat thc niet verslavend is maar dat is onzin (ook uit ervaring). en als het niet werkt, ik denk dat een jointje altijd nog gezonder is dan de valium die de artsen voorschrijven..


met vriendelijke groet en veel plezier op vakantie