Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-10-2009 18:28:22
Computers & Telefonie

Kassa nieuwe site

Zal ik ook maar even een woordje doen...

om te beginnen: de persoon die het presteerde géén edit-knop in te voeren heeft zijn werk niet begrepen. ik vraag me af of hij/ zij ooit de oude site bezocht heeft. hier werd bijna dagelijks om geschreeuwd.

verder: de zoekfunctie geeft een error 404, met vrolijk een melding dat de oude vragen verplaatst zijn. maar: je mag het nog een keertje proberen! om vervolgens weer de zelfde foutmelding te krijgen.

dat de site zo traag is verbaasd me niks. alle vragen vanaf het begin zijn bewaard gebleven. dat zijn er voor 'vraag & beantwoord' al +-51270. en waarom dit bewaard gebleven is is mij een raadsel, er was immers al besloten dat deze niet in de zoekfunctie opgenomen werd....

url's kunnen alleen nog via de link-batch weergegeven worden. slepen vanuit de url-balk werkt niet meer.

op de site van www.buyways.nl kun je zoeken op kassa. de bovenste link naar het artikel over deze vernieuwde site werkt niet meer. zegt denk ik al genoeg over buyways.

de homepage ziet er leuk uit, maar nodigt niet uit tot antwoorden van vragen. het nodigt wel uit om vragen te stellen. zijn wij beantwoorders niet goed genoeg???

gisteravond heb ik ook 3 verschillende accounts gehad. dit soort fouten vind ik zeer amateuristisch en mogen niet gebeuren.


kortom: van mij een dikke onvoldoende!