Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kroonmeester
kroonmeester - 31-10-2009 02:41:05
Geldzaken & Recht

Biometrisch reisdocument

Naarmate mensen ouder worden, is het moeilijker om vingerafdrukken te geven voor het nieuwe paspoort. dat blijkt uit cijfers van het ministerie van binnenlandse zaken, zo meldde een woordvoerster donderdag. van de ruim 207.000 mensen jonger dan 65 jaar die de afgelopen maand een nieuw paspoort aanvroegen, konden 350 aanvragers geen bruikbare afdrukken geven. van de ruim 45.000 aanvragers boven de 65 jaar waren dat 1364 mensen.

bij mij lukte het ook niet - bij een demonstratie van de scanner op 12 september jl. bij de open dag van de (belgische) politie in turnhout, ik was de eerste voor die hoofdinspecteur waarbij het niet lukte, heeft te maken met vet op de vinger.