Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-10-2009 10:40:03
Computers & Telefonie

Kassa nieuwe site

Ik heb trouwens nog eens even rondgeneusd op de pagina's met vragen en antwoorden en de discussie-rubriek en vooral ook even op de persoonlijke score-pagina's.
je kunt dus tegenwoordig zelfs al punten krijgen voor het inloggen, voor het uitdelen van "duimen", voor het kiezen van goede antwoorden, etc. etc. waar zijn we dan toch mee bezig? we zitten hier toch niet op een kleuterschool waar elke ondernomen activiteit beloond moet worden? waar gaat het nu eigenlijk om: puntjes sprokkelen en daarmee jezelf als de eerste de beste macho-aap op de borst te kunnen kloppen? zielig....

u heeft het wellicht al begrepen, beste redactie: ik ben hevig teleurgesteld. de kassa-site was voor mij een leuke en nuttige site waar ik mij lange tijd vrijwel dagelijks met veel plezier mee heb beziggehouden.

maar op deze manier gaat de lol er voor mij er wel heel snel af. ik heb eigenlijk helemaal geen zin om mee te doen aan een site waar we als een stelletje randdebielen aangezet worden om puntjes te gaan verzamelen. ik heb geen zin om in allerlei klassementen te worden ingedeeld.

volgens mij was en is de opzet van het tv-programma kassa en de aangehaakte website heel simpel het van dienst zijn van mensen met bepaalde vragen, problemen, etc. op consumentengebied. deze doelstelling wordt met deze website (en dan met name door het idiote puntensysteem) volledig onderuit gehaald.

ik denk dat ik er voorlopig maar even mee stop hier actief te zijn, totdat u bij zinnen bent gekomen.

ik realiseer mij dat mijn fulmineren tegen deze vernieuwing waarschijnlijk in het geheel geen indruk op u als redactie maakt. u kunt mij gerust missen. voor mij tien anderen, nietwaar? maar ik wil het toch even gezegd hebben, wellicht dat u in de toekomst eens meer en beter wilt nadenken over het gehalte aan seriositeit van uw website. u heeft er nu een kleutersite van gemaakt, helaas.

vooralsnog houd ik het - met pijn in het hart - eventjes voor gezien.