Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-11-2009 11:38:20
Computers & Telefonie

Kassa nieuwe site

Beste mensen,

ik denk dat velen het er over eens zijn - als ik tenminste de reacties hier en elders goed interpreteer - dat de vernieuwde site géén verbetering is. natuurlijk stom om deze site in de lucht te brengen zónder dat deze goed uitgeprobeerd is. dit is kassa onwaardig! puntensysteem is nu helemaal een lachertje; iedereen kan willekeurig duimpjes gaan drukken. kleuterachtig, zoals holpen al aangegeven heeft.
het ergste lijkt mij dat de kans bestaat - zoals al door enkelen aangegeven - dat gewaardeerde experts (gaan) afhaken. heb tot nu toe altijd met veel belangstelling de vragen en antwoorden gelezen. daar stak je nog wel eens wat van op. dus bij deze de oproep: laten we ons niet door een - nu nog - niet goed werkende site wegjagen, maar blijf gewoon vraagstellers helpen!