Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

OpTijdNaarBed
OpTijdNaarBed - 01-11-2009 16:33:15
Computers & Telefonie

Vernieuwd ..............

@ redactie: ik geloof dat ik elk probleem nu wel een paar keer gelezen heb, behalve eentje: in de lijst van vraag- beantwoord én in de lijst van discussies staan de meest recente discussies, op volgorde van invoer vd vraag. dat betekent dus dat als iemand reageert op een oude(re) vraag, dan zal dit nooit door iemand gelezen worden, simpelweg omdat de vraag te ver onderaan het lijstje staat. handiger is het om dit op volgorde te plaatsen van laatste bewerking (behalve de edits van redactie).

en als iemand een vraag stelt in een categorie (....waar er veeeeeeeel te veel van zijn) die niet zo vaak gebruikt wordt, krijgen alle lezers onderaan 'meer vragen binnen xxx'. ook als er maar 2 topics per jaar van zijn....