Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-11-2009 13:02:43
Computers & Telefonie

Kassa nieuwe site

We zijn enkele dagen verder. pro en contra van de vernieuwde website.
yes!...is weer sneller, maar ik kan er nog niet wennen. overzicht is rommelig. bij de "ouwe" versie had men in een oogopslag meteen door wat er "speelt". nu is het maar zoeken, scrollen, backspace in een niet duidelijke vorm van "ik snap het...ik zoek naar...ik wil weer daar zoeken....waar ben ik nu...."
ik denkt dat wij allemaal moeten wennen, en eerlijk gezegd, als men ergens een nieuwe forum zoekt over weet ik veel wat dan ook, men eerst moet zoeken hoe die nieuwe functioneerd!

na de bruiloft van mijn dochter en zonder hoofdpijn, ben ik nu van mening dat ik de balans langzaam zien verschuiven naar pro. en zou ik cijfers moeten geven: 65% pro tegen 35% contra. oh ja!....de beoordeling vind ik helemaaaaaal niks...zal misschien aan mij liggen....ik zag een -1 op mijn antwoord....
prettige week iedereen en m.v.g. robert