Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-11-2009 13:36:30
Geldzaken & Recht

Rente van mijn geld of inflation linked obligatie

Read schreef op maandag 2 nov 2009, 13:03: dag poltol,

ik begrijp er niks van. ik had toch echt hier al gereageerd. alles gaat echter nog wel wat moeizaam. de reactie was: ik kan geen tijdelijk mail-adres aanmaken. toch bedankt voor de moeite. wellicht gaat het venster in de toekomst weer werken als vroeger.

read, ik klik op het kettingkje, rechts boven het antwoordscherm. dan verschijnt er een hulpvenster. let op dit wordt soms geblokkeeerd door je firewall. je kan het openen door bovenin op de waarschuwingstekst te klikken. dan verschijnt dus een hulpscherm daarin plaats je dan de link. vervolgens op ok. de link staat nu in het antwoordvak. daarbij staan ook een blauw gemarkeerde tekst. daar staat : je tekst hier.....!!! als je daar iets invult wordt dat de verwijzende tekst in het antwoordveld op de kassa site. duidelijk nu?

vr.gr. poltol

met dank en collegiale groet, readac/ton.