Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-11-2009 15:30:43
Computers & Telefonie

Kassa nieuwe site

Beste gallito en andere lezers,

het zit je niet mee, en je hebt helemaal gelijk! ook ik sluit me geheel bij holpen aan, het is om te huilen. ik zette daarnet mijn pc aan ... en hoera! eindelijk mailtjes! maar helaas, enthousiasme is alweer aan het temperen. om ieder mailtje te openen en op de site te komen kost me 2 a 3 minuten! ik word er niet goed van.

verder, ergernis over die duimen. het begint zo langzamerhand, als ik het zo mag zeggen, op een zelfbevredigingssite te lijken. duimpjes (d)rukken. kwaliteit is ver te zoeken. de site is verworden tot een kleuterschool. heel jammer, dacht dat we die tijd achter ons hadden.

doelstelling: het meedenken en aandragen van oplossingen om problemen/klachten op te lossen komt nu voor velen op de 2e plaats. en dat kan en mag toch niet de bedoeling wezen.

ook ik zit me te beraden, blijven of afdruipen. de lol is ervan af. volgende maand op sinterklaasavond is het 2 jaar geleden dat ik hier op de site kwam, met veel plezier gedaan en praktisch elke dag wel een paar uren aanwezig. niet alleen de mensen van antwoord voorzien en soms een klein 'heldendaadje' kunnen verrichten. maar ook de berichten lezen, nieuwkomers volgen die 'vaste beantwoorders' zijn geworden (pluim edrick) ik deed het graag. maar nooit kunnen vermoeden dat "een groot onderhoud aan de kassa-site" zou inhouden dat je 'eigen vertrouwde site waarmee je kon lezen en schrijven' zo op de helling kwam te staan. want ja, ook ik kan veel niet meer terug vinden, de oude linken werken niet meer, en hoe nieuwe te maken? daar ben ik ook nog niet achter. dus gallito, ook ik zit (nog) aardig te brommen!

groetjes, en sorry, maar moest het ff kwijt!