Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 03-11-2009 01:06:53
Computers & Telefonie

Vernieuwd ..............

@ stacey:

in praktisch alle opmerkingen van jouw kant, de nieuwe site betreffend, kan ik me vinden.
een paar dagen heb ik aardig wat tijd verknoeid met zoeken, scrollen, nadenken hoe zaken te benaderen enz. dan stopte ik er maar weer mee, want ook ik heb nog wel wat anders te doen dan mijn tijd met deze nieuwe site te verknoeien.

ik wil liever problemen van anderen oplossen, voor zover dat in mijn vermogen ligt, dan bij de nieuwe site van vara kassa mijn tijd te verknoeien. net als ton/read heb ik statistisch nog een kleine 12 jaar te leven en in die tijd wil ik o.a. nog aan veel mensen mijn ervaringen meedelen, zodat ze niet zo vaak hun hoofd hoeven te stoten als ik heb gedaan.

de tweede dag heb ik een bericht naar de redactie gezonden dat de site naar mijn mening onwerkbaar traaaaaaag geworden is. daarbij versterkte ik de reactie van brynnar dienaangaande.

iedere verandering is nog lang geen verbetering. en dat laatste zal toch de bedoeling zijn geweest. de verbetering welke ik (en meerdere) graag zou(den) zien, dat je na plaatsing in kunt grijpen in de tekst van je eigen reactie, heb ik nog niet gevonden.

zoals ik het nu zie heeft de redactie een "kind met een waterhoofd" gecreëerd, resp. laten creëren. de site is met allerlei links, kleurtjes enz. zo opgeleukt, dat het wel wat lijkt als je geduld genoeg hebt om de plaatjes af te wachten, doch ze hebben vergeten de infra-structuur daarvoor aan te passen.
dat opleuken kost veel zoek- en transmissie tijd. maak één pagina met links.
dit soort zaken hebben een veel snellere server nodig. een degelijk software bureau had hiervoor moeten waarschuwen dat er een "kind met een waterhoofd" gecreëerd zou worden.

verder ben ik benieuwd van de redactie te vernemen wanneer deze traagheid opgelost is. dan kom ik wel weer eens kijken, anders ga ik met mijn reacties naar een snellere site.

in mijn eigen vraag en beantwoord archief bewaarde ik de laatste reactie van iedere vraag waar ik ooit een reactie op heb gegeven. nu ben ik al een paar dagen bezig dit archief op te schonen, resp. weg te flikkeren, want je kunt daar toch niet meer bij komen.

e-mails met reacties heb ik ook nog niet gehad, maar dat kan liggen aan mijn geringe activiteit met reageren op vragen, de laatste dagen. dus of dat wel werkt kan ik niet beoordelen.

verder was ik gewend om geregeld een nieuwe alinea te beginnen. of, zoals dat op de 10 vinger blind cursus (waar ik op 51-jarige leeftijd het praktijkdiploma nog voor scoorde) genoemd werd, wat meer licht in de reactie te brengen. hetgeen de leesbaarheid bevordert. nu zie ik in de vroegere gegeven reacties dat alles aan elkaar geplakt wordt.
dat is minder goed leesbaar en daar herken ik mezelf niet in.

hardware error man.