Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-11-2009 20:13:23
Geldzaken & Recht

Nationale postcodeloterij

Altijd alles goed lezen.
ik ben zelf ook lid.
ben je lid sinds februarie 2009 doe je ieder jaar mee aan 14 trekkingen
ben je daarvoor lid geworden 13.
let op! de prijzen voor de loten gaan weer omhoog.

volgende staat onderandere op de site van de nationale postcode loterij;

•er zijn veertien trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen (waarvan twee postcodekanjer trekkingen) en tweemaal per jaar een extra trekking. in 2009 zijn deze extra trekkingen in april en november. in die maanden wordt zowel de inleg van de maandelijkse trekking als die van de extra trekking van uw rekening afgeschreven.
•de extra trekking heeft een aangepast prijzenpakket met een hoofdprijs (superpostcodeprijs) van € 1.000.000,-. met de opbrengst van de extra trekkingen steunt de postcode loterij bijzondere projecten van haar goede doelen.
•als u ná februari 2009 deelnemer van de postcode loterij bent geworden, dan doet u automatisch mee met 14 trekkingen. bent u voor die tijd deelnemer geworden, dan doet u mee met 13 trekkingen per jaar.

en

een lot kost € 8,- per maand. inclusief kanjerpuntenverdubbelaar kost een lot € 9,75. met ingang van de trekking van december 2009 is, met goedkeuring van de minister van justitie, de lotprijs verhoogd met € 0,50. vanaf dat moment kost een lot inclusief kanjerpuntenverdubbelaar € 10,25. ...........

hopelijk heb je hier wat aan.