Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-11-2009 20:37:01
Elektronica & TV

Logitech harmony885 defect

Ik verwacht dan ook echt niet dat een winkel van alle producten onderdelen in huis heeft. wel verwacht ik dat logitech van een apparaat uit deze prijsklasse een aantal onderdelen kan naleveren.
logitech zegt dat die niet leverbaar zijn en dat ik maar een nieuwe moet kopen, maar vervangt wel ab's met een inwendige storing of een productiefout.
met de behuizing van zo'n retourapparaat zou ik al zeer geholpen zijn en ook ben ik best bereid een passende vergoeding te betalen voor een behuizing die anders alleen maar weggegooid c.q. vernietigd wordt.

een ab uit deze prijsklasse waarvoor ik ruim twee dagen moet werken zie ik beslist niet als weggooiproduct. anderen vinden het misschien normaal om € 170 weg te gooien.

en wanneer ik het heb over € 170 voor een nieuwe heb ik al gezocht naar de laagste prijs op internet. de ab bij azerty voor nog geen € 100 is niet de harmony885 maar een totaal ander type van logitech met minder mogelijkheden en functies. dat is dus appels met peren vergelijken.