Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-11-2009 21:09:57
Voeding & Gezondheid

Wel of niet vaccineeren tegen de mexicaanse griep

Hey henri,
het gaat niet zo zeer om mij zelfs. ik bekom al jaren die gewone griepprik zoals valerius ook vermeld. er zijn waarschijnlijk risico's voor mensen met bloedverdunners. ik zelfs heb er heel veel van. na de hartoperatie en 2 beroerde heb ik een hoge concentratie van bloedverdunners.(4.2).
ik wil die prik niet, ik voel me genoeg beschermd.
de vraag is meer hoe gevaarlijk deze prik kan zijn voor wie dan ook. 2e vraag is: worden wij bedonderd en gek gemaakt over de mexicaanse griep? 3e vraag: waarom hebben elke landen een andere soort vaccin(!!!), en 4e vraag: negatieve meningen zijn er veel meer dan positieve in nl dan in het buitenland.
mijn conclusie: wij worden gek gemaakt door de overheid en worden als een soort proefland geprofileerd in het buitenland!

m.v.g. robert