Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-11-2009 21:48:44
Computers & Telefonie

Test topic

Kijk, in principe ben ik een makkelijk mens maar wellicht wat ouderwets, hetgeen betekend dat ook ik deze nieuwe opzet betreur.
de belangrijkste reden is dat men zijn eigen tekst niet verbeteren en/of veranderen kan.
wat betreft die duimpjes heb ook ik mijn bedenkingen want hoewel ook ik in het verleden weleens naar die stand keek vond ik het niet nodig om die punten te "verzamelen" en vooral ook omdat ik vaak van mening was dat een "goed antwoord" vaak niet zo goed was of vaak een herhaling van wat eerder opgemerkt.
verder word er m.i. vaak gekat.
kortom, ik heb liever toch die oude vorm omdat deze verandering,zoals vaak in het computerwereldje een verandering nog lang geen verbetering hoeft te zijn.
voorbeeld is het oude 'kaartenbak', een programma' tje dat al in windows 1.1. bestond en dat in zijn eenvoud nog steeds voor simpele administraties professionele (duurbetaalde) programma's kan verslaan.

tenslotte mis ik nu dat een vraagsteller niet in contact kan treden met een kennelijk zeer ervaren beantwoorder.

samenvattend, een groot gemis van een correctiemogelijkheid van eigen tekst.
de onzin van "het beste antwoord", vooral nu door die duimpjes.
en het gemis van een contactmogelijkheid tussen vraagsteller en beste kennelijk deskundige) beantwoorder wat dus wel mogelijk was in het oude "profiel".

de vrije vogel