Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-11-2009 23:20:52
Voeding & Gezondheid

Wel of niet vaccineeren tegen de mexicaanse griep

Of we voor de gek worden gehouden weet ik niet, maar nederland is hierin geen 'proefland'; in amerika zijn ze al veel verder met vaccineren.
ik ben zelf nog sterk aan het twijfelen. ik ben gezond en eigenlijk nooit ziek, dus dat is het probleem niet. maar ik werk wel in de horeca, dus ik kom met heel veel mensen in contact. in je privéleven kun je zieke mensen uit de weg gaan, maar als ik aan het werk ben is dat toch anders. ( al hou ik nu wel wat meer, letterlijke, afstand tot de gasten)
wat me zo tegenstaat aan deze prik is dat er weinig tot niets bekend is over de bijwerkingen. dus eigenlijk ben ik toch niet zo happig op deze vaccinatie. twijfels, twijfels........