Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-11-2009 19:11:44
Voeding & Gezondheid

Wel of niet vaccineeren tegen de mexicaanse griep

Wouw! henri, je heb het geweldige verwoordt!
voor mij persoonlijk, zal ik de mexicaanse griepprik niet nemen. ik ben van mening dat het andere griepprik mij uitstekend beschermd...en heb geen zin een heersenbloeding te bekomen. beroerde zijn me bekend, geen pretje uiteraard, maar ik kan tenminste redelijk vooruit. gezien de aard van mijn trombose toestand is het zo dat ik bij een erge bloeding binnen 3 minuten weg ben!
ik rook ook al 20 jaren niet meer, in huis wordt niet gerookt, wel buiten op de overdekte terras. in mijn auto, zou iemand het wagen een sigaret aan te steken, mag hij/zij te voet verder.

maar buiten mij eigen persoon zijn er veel mensen die bang zijn van deze nieuwe vaccin die bestaat uit 3 prikken!!! de vragen die er zijn, zijn niet meer te tellen en moeilijk te beantwoorden. \ik mag me meer zorgen om andere mensen dan om mij; ik heb mijn leven geleefd zou ik zeggen.
nu op sbs6 een hele programma hierover. we worden bang gemaakt...en daar mag ik mij er zorgen hierover.....

hopen dat we allemaal gezond blijven. m.v.g. robert.