Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-11-2009 14:33:44
Voeding & Gezondheid

Wel of niet vaccineeren tegen de mexicaanse griep

Zo langzamerhand word ik helemaal gestoord van het tendentieuze geleuter over vaccinaties. het lijkt erop dat iedereen zo onderhand van mening is dat vaccineren gevaarlijker is dan de ziektes waartegen vaccinaties beschermen. en dat is natuurlijk echt niet waar!

het is eigenlijk heel simpel: bij alle soorten medicijnen, ook vaccinaties, kunnen onder bepaalde omstandigheden bijwerkingen optreden. bij verreweg de meeste mensen zal dat niet het geval zijn, maar bij een zeer klein percentage wel. bij een minieme groep zullen dat zelfs zeer ernstige bijwerkingen kunnen zijn. het risico dat je tot een dergelijke groep behoort, is verwaarloosbaar, maar het is nooit onmogelijk, helaas.

laat je a.u.b. niet gek maken door allerlei complotdenkers....