Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-11-2009 10:25:36
Voeding & Gezondheid

Wel of niet vaccineeren tegen de mexicaanse griep

@lelyonnais:
ik ben half engels en heb eveneens familie verspreid over de hele wereld. en ik kan je mededelen naar wat ik van hen hoor, de verschijnselen van de mexicaanse griep (zo ongeveer overal ter wereld onterecht de varkensgriep genoemd) overal globaal hetzelfde zijn.

dat er verschillende vaccins zijn, is niet zo vreemd: één fabrikant kan onmogelijk alle vaccins op tijd produceren. dus worden vaccins door meerdere fabrikanten geproduceerd. deze vaccins hebben een verschillende samenstelling, met name qua hulpstoffen. daar is niets geheimzinnigs aan, dat staat ook gewoon in de publieksvoorlichting! echter, alle vaccins die in europa op de markt komen,voldoen aan de richtlijnen van de who en emea en kunnen derhalve als veilig worden beschouwd.

wat je bedoelt met "totaal andere aandoeningen" is mij geheel onduidelijk. en dat jij iets niet hebt waargenomen, wil natuurlijk niet zeggen dat het hier niet voorkomt. ik neem ook aan dat je geen medisch onderzoeker bent die alle geregistreerde gevallen van h1n1-virusslachtoffers heeft onderzocht. ik zou daar wel iets meer over willen weten. over wat voor "aandoeningen" heb je het dan eigenlijk?

wat betreft het mcm: ik zie er niets over op hun website staan en kan er verder ook niets over vinden! sterker nog: op hun website verwijzen ze gewoon naar de informatie van het rivm. waar heb jij die informatie vandaan?

en nee, het is dus niet overal hetzelfde vaccin zoals je aanneemt. het gezeur over kwik en aluminium is de wereld ingeholpen door de stichting stralingsarm nederland. er zit geen kwik en aluminium in de vaccins. ssan vermoedt daarnaast overigens ook dat met de vaccinatie een rfid-chip wordt ingebracht.... neem je die liever serieus dan een leger aan wetenschappers? en natuurlijk piesen al die wetenschappers allemaal in één potje.... tuurlijk....

en ja, dit heeft alles te maken met de huidige trend om alles wat door een instituut met autoriteit publiek gemaakt wordt. zo ongeveer alles wordt tegenwoordig in twijfel getrokken, het is mode geworden: 9/11 is gepland door bush en de zijnen, condenssporen achter vliegtuigen zijn stoffen die men uitstrooit om ons rustig te houden (ze werken trouwens erg slecht, dan), er zijn verschillende griepvaccins voor "hogeren" en "lageren", en zo kun je nog uren doorgaan met allerlei verhalen die met graagte door de massa worden meegeblèrd, simpelweg omdat het fijn is te zeuren over de machthebbers en dat we het allemaal zo slecht hebben en dat ze "ons" van alles proberen aan te doen en, en, en...

bovendien is het lekker makkelijk: je schreeuwt en beweert de meest nonsensicale dingen en gilt er meteen achteraan dat de tegenpartij maar moet bewijzen dat het niet zo is. zelf kunnen deze figuren over het algemeen geen enkel wetenschappelijk onderbouwd bewijs leveren, afgezien van een aantal incidenten waarbij er heel misschien een kleine kans zou kunnen bestaan dat het iets met het onderwerp van doen heeft. en dat is dan meteen het zogenaamde bewijs dat alles niet deugt. en dat terwijl wetenschappelijk allang het tegendeel is aangetoond. maar ja.... borrelpraat is nu eenmaal veel gemakkelijker te begrijpen, hè?

nogmaals: het is mode geworden te loeien met het koor tegendenkers. waarom leiden we eigenlijk nog wetenschappers op? jan-met-de-pet weet het toch beter! bovendien zijn die wetenschappers er kennelijk alleen maar op uit om ons allerlei kwaads aan te doen. welk doel ze daarmee hebben blijft overigens voorlopig uiterst duister. ik stel ondertussen voor de universiteiten af te schaffen en vanaf morgen iedereen op te leiden tot maximaal vmbo-bb-niveau. ho, wacht... dat kan niet, want daarvoor heb je hoger opgeleide docenten nodig... hmmm.... lastig....

sorry hoor, maar gebruik eens je gezonde verstand zonder je door allerlei idioten van alles te laten aanpraten!