Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

deedee23
deedee23 - 09-11-2009 17:28:50
Huishouden & Energie

Stankoverlast huisdieren

Ik hou ontzettend van dieren en ben er echt dol op en ik kan me erg voorstellen dat je last heb van stank van je buren. maar ik vind het nog erger voor de dieren, want die hebben het ook moeilijk.
mijn advies zou zijn, als ik net beter wist, dat je naar de wbv zou moeten gaan, maar ik weet uit ervaring dat als ze iets voor jou moeten doen, ze niet van hun kont af komen, behalve als je moet betalen.
het beste wat je kan doen is de dierenbescherming (of dierenpolitie, als zoiets er is) bellen en je buren aangeven. de dierenbescherming zal kijken of de dieren een goede leefomgeving hebben en zo niet, dan worden de dieren weg gehaald (is jou probleem ook opgelost). de dierenbescherming kan je het beste helpen, en je helpt de dieren ook. (katten houden er niet van om in stank te leven)

heel veel sterkte ermee.