Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-11-2009 17:43:26
Voeding & Gezondheid

Wel of niet vaccineeren tegen de mexicaanse griep

Beste gallito,
in een multiculturele nederland kan man niet verwachten dat iedereen perfect en foutloze nederlands kan schrijven...anders had deze forum alleen voor de echte nederlanders geopend mogen worden...en dan nog!....
ik respecteer iedereen met "zijn" nederlands, en als ik ziet dat iemand fouten "maak" of schrijf, doet het mij weinig. diegene heeft doch zijn beste gedaan en daar gaat het om niet waar?
natuurlijk streven we allemaal foutloos te schrijven; ik ook als franse, maar het valt niet mee een andere taal 100% perfect te spreken en te schrijven en dan heb ik het nog niet over de taal spreken!
respect voor elkaar is belangrijker dan een spelfout!
ben ik ( ik voel me niet aangesproken hoor) minder omdat ik beter frans of duits foutloos kan schrijven en nederlands niet?...dacht het niet!...

m.v.g. robert