Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-11-2009 18:07:25
Computers & Telefonie

Puntensysteem

Nu ik ben ook iemand die in de nieuwe site veel meer punten krijg dan vroeger maar toen gaf ik ook veel antwoorden ondanks dat er niets voor werd gegeven. maar 200punten per dag toch niet bij mij in het geding.
ik heb nu dus behoorlijk punten gekregen van door andere gegeven duimen en zelf geef ik ook wel duimen als ik vind dat het antwoord dus gebruikt kan worden maar als er geen punten worden gegeven zou ik precies het zelfd doen dus proberen om een antwoord te geven zozls ik denk dat het juist is ik zal ook nooit iemand aanvallen als hij een verkeerd ant geeft al doende kan je echt van elke fout leren en dat is ook de bedoeling van het reageren op vragen, de ene zit er naast maar het kan dus ook raak zijn dat de vrager er zijn voordeel mee kan doen.
maar alle punten worden afgeschaft blijf ik toch meedoen.
met vriendelijk groet van valerius