Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-11-2009 19:03:43
Computers & Telefonie

Puntensysteem

Dag marcel,

nou, niet zo jezelf zo wegcijferen! je geeft prima antwoorden, voor zover ik dat kan beoordelen. waren ze allemaal maar zo. die enkele keer dat je je op glad ijs begeeft en het dan een keer mis hebt, vergeef ik je;-)

de materie waar jij in thuis bent kun je meestal niet met een kort antwoord af en dan neem ik m'n petje af voor je geduld om het zo goed mogelijk en duidelijk te beantwoorden.

die punten maak ik me niet druk om. direct in het begin van het bestaan van deze site maar ook met de vorige, heb ik aan de redactie laten weten dat ik het puntensysteem niet aanhang en dan druk ik me nu voorzichtig uit. ik heb ook geen idee hoe die vlag van mij er bij hangt. op de oude site maakte ik graag gebruik van de mogelijkheid te reageren op de reactie van een ander i.p.v. zelf de beantwoorden knop te drukken. daarmee ontnam ik veelal de vraagsteller de mogelijkheid om mij aan te wijzen voor het beste antwoord, al realiseer ik me wel dat dit vaak (meestal) ook niet zo was;-)
ik ga er altijd van uit dat men een goed antwoord kan geven, doch dat er altijd iemand rondloopt die op hetzelfde onderwerp een beter antwoord kan geven.

maar dat je door een al dan niet terzake doend antwoord, zelfs "katten", je puntentotaal op kan krikken is m.i. ronduit verfoeilijk.
van de duimen mag van mij de groene blijven bestaan, doch alleen te bedienen door de topic starter. en er geen punten aan verbinden. de complimenten telling of hoe dat heten mag kan dan meteen afgeschaft worden. wanneer iemand dat belangrijk vindt, moet ie dat zelf maar bijhouden.

hardware error man.