Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-11-2009 02:35:57
Computers & Telefonie

Acer

Als je even goed de voorwaarden op de website had gelezen (en die staan waarschijnlijk ook wel in de documentatie bij je laptop), dan had je van tevoren geweten dat er wel degelijk handlingkosten in rekening gebracht zouden worden.

ik snap dus echt helemaal niet waar je je druk over loopt te maken. wat bedoel je überhaupt met de opmerking over hoe "creatief" acer met het bedrag omging? bovendien, als je in de auto naar de winkel heen en weer rijdt om een pakketje te halen, ben je al ongeveer evenveel kwijt aan benzinekosten. ik vind het verbazingwekkend dat ze het niet duurder hebben gemaakt en ik vind dat je hier toch echt een compleet non-issue aansnijdt. maar ja, het levert natuurlijk wel puntjes op, hè?

dat de installatie van de upgrade lang duurt, klopt. die geluiden heb ik al veel meer gehoord. tsja, windows is nu eenmaal een systeem dat het niet moet hebben van bloedsnelle installaties. ter vergelijking: heb vanavond mijn ubuntu-systeem ge-upgraded (schrijf je dat zo?) naar de nieuwste versie: nog geen uur, inclusief downloaden van het hele pakket en installatie. en dan zitten daar ook nog automatisch de nieuwste versies van bijvoorbeeld openoffice.org en andere software-pakketten bij. en .... helemaal gratis!

maar ik wens je oprecht veel plezier met windows 7!