Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

labswans
labswans - 14-11-2009 20:54:08
Computers & Telefonie

Webcam

[quote=geldroper schreef op zaterdag 14 nov 2009, 20:31]we hebben beide de zelfde versie. op een gegeven moment was het contact tussen mijn zwager en ik niet meer optimaal. ik kan hem niet horen, maar hij mij wel. van zijn kant kan hij zonder enkel probleem met iedereen msn in een video/gesprek!
ik vermoed dat het probleem in de instelling zijn van de laptop, maar we kunnen echt niks vinden. naar alle zoekpoging te hebben gedaan, verschijn nu als ik de internetpagina opende dit:

warning: preg_match() [function.preg-match]: compilation failed: range out of order in character class at offset 12 in /var/www/sor/search_common/application/bootstrap.php on line 91

kan iemand mij vertellen wat het is??

heb het in google op laten zoeken. ik kreeg een melding voor een passende oplossing

kijk eens even naar de instellingen van je startpagina in ie, misschien zit daar wel het probleem dat hij ingesteld staat als startpagina!!!!!
__________________
{ de meeste computerfouten zitten tussen het toetsenbord en de rugleuning van de stoel }

dit heet te maken dus dat u het heeft ingesteld als startpagina. mijn idee is bijvoorbeeld dat u www.startpagina.nl opzoekt en deze dan insteld als startpagina. dan bent u van deze foutmelding vanaf.

lees wel als u de foutmelding niet meer krijg

labswans