Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-11-2009 08:01:05
Computers & Telefonie

Ziggo 20mb download

Hallo,
volgens mij heeft ziggo "vergeten"je te vertellen dat nog niet overal in nl 20 mb te krijgen is. ik ben net van planet naar tele2 en bij planet kwam ik tot 4 mb. bij tele2 stond ook tot 20 mb, maar naar een telefoontje en navraag zeiden ze dat op ons adres tot heden maar 4 mb doorgegeven kan worden en dus krijg je korting op de prijs. maar ze geven wel aan dat de 20 nog niet haalbaar is. men moet in nl die bekabeling 's versneld gaan verbeteren zodat ook op het platteland wat meer mb te krijgen zijn.

wezenlijk verschil tussen adsl (planet en tele2 e.a.) en kabel (ziggo-upc ) is dat gedoe met de wijkcentrales. bij kabel internet ben je niet afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale (als ze die al hebben...). iedereen kan in principe de maximale snelheid halen. mits het niet te druk is en thuis alles tip top in orde is.