Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-11-2009 18:39:03
Auto & Vervoer

Kiolometerheffing

Beste allemaal, wij zijn het met z'n allen eens. een nieuwe melkkoe is geboren en het einde is nog niet in zicht. maar wat doen wij er allemaal aan. niets dus.
wij nederlanders blijven " dubbel " betalen, successierechten, hoge accijnsen, km heffing, bpm die over enige jaren " verdwijnt" maar wel tussentijds nog wel blijven betalen.opcenten vervallen maar een nieuwe belasting is weer in het zicht. wat levert het ons "rijdend nederland" op? niet veel. en een alternatief is er in veel gevallen niet? denk aan het openbaar vervoer wat niet optimaal werkt en op vele plaatsen 1 x in het uur rijd, indien men geluk heeft. enfin, nederland is een prachtig land voor de multinationals met de juiste belastingtechnische afspraken maar wat doet nederland voor ons nederlanders? denk aan de afgelopen jaren, de pensioenfondsen die het geld van de hardwerkende nederlanders niet goed beheerden en 50% van ons vermogen. let wel niet van hun maar van ons hardwerkende nederlanders met meer dan 50% zagen slinken. wie kon dat weer ophoesten??? laat ons raden?? en wat met onze banken abn en fortis. ondanks de vele beloften vanuit den haag tav de bonusstructuur, geen resultaat te merken. helaas het " werkvolk" mag alles weer ophoesten om deze investeringen vanuit den haag opnieuw recht te zetten want ergens moet er iemand voor betalen en dat zijn niet de banken. de banken houden hun geld vast om hun balans op te krikken. terwijl men dit weet, weet men ook dat zij diegene zijn die de economie opnieuw aan het stagneren zijn. jammer, maar helaas zijn wij nederlanders weer de dupe.