Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tiempje - 27-11-2009 13:43:01
Elektronica & TV

Telefoontje zwitserse consumenten organisatie

Soortgelijk iets, een vriend klikte op een van de vele enquetes (dnp marketing uit sprang-capelle) aan dat hij wel een gratis cheque voor een schoonheidsbehandeling wilde hebben, die kreeg hij ook toegestuurd. op de ontvangen cheque staat duidelijk dat hij goed is voor een bon t.w.v. €70,- waarmee 2 x een gratis behandeling in een instituut naar keuze kan worden verkregen, even op de website melden en de plaatst van voorkeur invullen en je krijgt vervolgens die bon thuis gestuurd die een jaar geldig is, prima dus. op de cheque staat ook duidelijk dat hij niet gebruikt kan worden voor de behandeling zelf maar voor het aanvragen van een bon voor de behandeling en dat is nog niet gebeurd. tussentijds is er echter een vaag telefoontje geweest over de ontvangst van die cheque en werd gevraagd naar zijn bankrekeningnummer. hij vertrouwde het niet en heeft toen een niet meer ingebruik zijnd nummer opgegeven. een paar dagen later kwam er een brief waarin stond dat hij een eenmalige machtiging telefonisch zou hebben gegeven maar dat dat bedrag, nu ineens 76,50, niet kon worden afgeschreven omdat incasso niet mogelijk was, en dat klopt wel. aangezien hij niet binnen de gestelde annuleringstermijn, waar nergens iets over vermeld staat, had gereageerd werd hij vriendelijk doch dringend verzocht het geld binnen tien dagen over te maken naar dnp marketing nr. ..enz.
pas dus inderdaad op met vage telefoontjes, wij gaan echter lekker deze bonnen waarop duidelijk staat dat ze gratis zijn, innen.