Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-12-2009 17:58:00
Winkels & Webshops

Houdbaarheidsdatum

Dag akkefiet,

leg dit eens voor aan de bedrijfsleider van de suma en stuur een e-mail met wijzigingsvoorstel naar de fabrikant. deze heeft er belang bij dat zijn producten zo vers en eerlijk mogelijk in de schappen liggen en wanneer de klanten de wikkel van een ouder product om een verser product doen en dat meenemen en het oude product met het nieuwe wikkel terug in het schap leggen, daar heeft niemand belang bij.
zelfs de omwisselaar niet! die heeft immers de keuze tussen het verse en het oudere en neemt vast het versere mee.
de winkelier kan dan met het oudere blijven zitten, doch de meesten weten daar wel weg mee: een dag vóór het verstrijken van de datum afprijzen of terug naar de fabrikant.

brood in de suma heeft ook een sluitclip met uvd of pd die gemakkelijk te verwijderen/om te wisselen is. maar wat is het belang?

dus ik denk dat je met je hypothese alleen jezelf ongerust maakt.

hardware error man.