Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-12-2009 19:43:11
Voeding & Gezondheid

Het nut van voedingsupplement

Beste pedro,

die zelfde gedachten heb ik ook om eventueel te stoppen met de cholesterolverlagende middels. maar, ik ben niet alleen geopereerd als hartpatiënt, heb 5 jaren geleden een beroerde gehad, en 3 jaren geleden weer een klein aanval nog gehad.
gezond eten!...het toverwoord! ....wat is tegenwoordig nog gezond? eerst is iets gezond en vervolgens later niet meer volgens onderzoekers.
gezond eten wordt binnenkort een wetenschappelijk verplichte studie als het zo verder gaat! grapje uiteraard!!!

mijn huisarts is geen medicijn verstrekkende arts, in tegendeel. ik zal het met hem overhebben! mijn echtgenote kan wel een struikelblok zijn omdat zij altijd bang is dat er met mij weer iets gebeurd!

eten doen we wel gezond volgens mij, genoeg fruit, groenten en vis eten. als echte bourgondiër, drink ik elke dag mijn 2 port met eventueel een stukje kaas. een glas wijn ontbreek meestal niet aan tafel. alles moet uiteraard met mate worden genuttig....door de bloedverdunners gegeven van 4.2 moet ik erg veel opletten op drank!!! dus op feesten ben ik meestal de bob....

met mijn kleinkind wil ik lopen maar niet rennen. gewoon achteraan lopen en opletten wat er uitspook met zijn 2 jaar! en juist hier zijn de cholesterol medicijn in de weg!

goede raad is "duur" pedro, maar het is wel de overweging waard volgens mij!

met vriendelijke groet, robert