Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-12-2009 02:36:15
Huishouden & Energie

Onverwarmde en ongeïsoleerde slaapkamer verwarmen

@ juul:

er zijn een heleboel "experts" bijgekomen. jammer genoeg las niet iedereen je topic goed en ook je reactie niet dat je reeds voorzien bent. zo kreeg je een navenante reactie van hen. ze typen zo maar wat raak.....

wanneer je zojuist aangeschafte ventilatorkacheltje een thermostaat heeft, dan heb je een zeer goede koop gedaan. op bepaalde kille dagen is 1200 watt zonder thermostaat net teveel, zodat je steeds zelf zou moeten schakelen. veel plezier met je fan/fun kacheltje.;-)

een ventilatorkacheltje niet te dicht op een brandbaar object, zoals een gordijn of vloerbedekking, laten blazen. houd min. 0,5 meter afstand, dan kan er niets gebeuren.

de nadelen van de oliegevulde radiator/convector gaf ik al in mijn eerste reactie. één, het langzame opwarmen vergat ik nog, doch die is gelukkig op tijd genoemd.

een zibro kachel stinkt bedompt. vooral met niet originele, als de door zibro aanbevolen zeer dure brandstof en verbruikt ook nog de voor jezelf zo broodnodige zuurstof uit het slaapvertrek.

oh ja. je vroeg waar ik dat ventilatorkacheltje van quigg gezien had. je hebt gelijk, het merk wordt door aldi gevoerd en ik zag het voor die prijs bij aldi in nordhorn, duitsland. hier 18 km vandaan. in nederland zijn zulke dingen tot +/- €10,- duurder.

======================================================
@ atifloor:

zo'n philips ventilatorkacheltje 700-1300-2000 watt uit begin jaren 60 heb ik nu nóg. staat verstelbaar op een chrome beugel, is vierkant +/- 25 x 25 cm met aan de voor- en achterkant metaalgaas. vier schakelaars aan de zijkant en kan met 2 snelheden blazen. er moet nog een ouderwetse apparaatstekker aan de achterkant in.
het enige dat intussen aan onderhoud geweest is: iets olie aan de lagertjes van het 2- schoepventilatortje. onverwoestbaar.
ik zet het ding op de voorzitting in de auto als de ruiten bevroren zijn, om te ontdooien. ideaal. gaat sneller, beter en minder koud dan krabben.


h.