Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-12-2009 13:43:29
Huishouden & Energie

Onverwarmde en ongeïsoleerde slaapkamer verwarmen

Als niets op heeft met hoge electra rekeningen en ook met het milieu, dan zeker doen. dan ook vooral een ventilatotkachel omdat die hoe je het wendt of hkeert het meest brandgevaarlijk is, al moet er een rooster voorzitten.

maar: (voornbijgaand aan mijn cynische opmerking) is het niet verstandig om te beginnen met het isoleren van de zolder. het lijkt mij dat dat zeer eenvoudig kan door het aanschaffen van isolatie'dekens' en die aan te brengen tussen de balgken. vervolgens plaatst u er spaanplaat tegen aan en klaar is kees.

dan technisch: een dicht verwamingapparaat dus bijv een oliegevulde radiator als al hier voor genoemd is dan het meest aan te bevelen. zeker, als het gaat om een slaapverbijf geen ventilator kachel met min of meer open gloeispiralen.

in een niet geïsoleerde ruimte electrisch verwarmen is zeer kostbaar ook al lijkt een apparaat weinig energie te benutten. in feite verwarmt u de buitenlucht als er geen isolatie is.