Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-12-2009 01:46:55
Huishouden & Energie

Cv ketel onderhoud

Dag mary,

je c.v.-ketel had meer dan 2 jaar geen onderhoud. je sloot een onderhoudscontract af met feenstra. deze heeft meer dan 2 jaar abonnementsgeld van jouw misgelopen en dat proberen ze op deze manier weer in te lopen. met hun contractvoorwaarden kunnen ze dat. en met succes, want jij kunt nu mogelijk geen expertise meer laten doen of de onderdelen terecht vervangen zijn. vooraf controle was beter geweest.
zo heb je ze met jouw carte blanche (je maakte vooraf geen restricties wat er gedaan mocht worden of wat je er maximaal aan kwijt wilde) mooi hun gang laten gaan. en die kans die je hen bood hebben ze ten volle benut.

het enige dat je nu nog kunt doen is bezwaar aantekenen over de rekening en deze laten specificeren.
dan een echte expert van een ander bedrijf, die jou type ketel al jarenlang in onderhoud heeft, ter plekke laten beoordelen of de onderdelen echt vervangen zijn en of deze in relatie met je leeftijd van de ketel aan vervanging toe kunnen zijn geweest. zit daar veel verschil in met de werkzaamheden van feenstra, dan kun je met een rapport met waarmerking van deze terzake deskundige feenstra tot voor de rechter achtervolgen. zeker wanneer je een rechtsbijstand verzekering hebt.
succes ermee.

ik installeerde zelf en deed in precies 20 jaar dat onze 32 kwatt nefit ketel en 80 ltr. boiler nu draait slechts 2 keer onderhoud n.a.v. een storing. anders kom ik er niet aan. de sensoren signaleren wel via een foutcode wanneer er weer onderhoud gedaan moet worden. 1 maal per jaar, tegen de winter, kijk ik door het kijkglaasje of de brander nog mooi blauw brandt en er niet teveel rommel op de brander ligt en in de bekersyfon van de condenswater afvoer onder de ketel.

hardware error man.