Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-12-2009 22:45:42
Geldzaken & Recht

Hebben we nog de politie nodig of niet?

Hebben jullie enig idee wat een "gewone" diender tijdens zijn diensten allemaal voor zijn kiezen krijgt? dan zou je dit tendentieuze geleuter, want dat is het, wel uit je hoofd laten. zeker de opmerkingen van read zijn werkelijk beneden alle peil, sorry jongen. de gemiddelde politieman werkt echt wel hard voor een niet al te riant salaris. maar het is lekker makkelijk om fijn af te geven op de politie.

en ja, er zijn wel zaken die binnen de politie niet goed gaan, ook in mijn beleving. maar dat heeft vooral te maken met beleid en niet met de individuele agent.

bah, wat een op niets gestoelde negativiteit!

sowieso verwordt deze rubriek zo langzamerhand tot een klaagmuur over alles wat er in dit land zogenaamd niet zou deugen. dat lijkt me niet de bedoeling van deze site, maar goed....

discussies prima, maar dit is gewoon lekker zeuren over van alles en nog wat, ongenuanceerd blaten. sorry, maar daar zijn al genoeg andere sites voor; ga lekker naar nujij.nl of geenstijl.nl of zo. daar zijn ze in dit soort geblaat gespecialiseerd.