Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-12-2009 09:47:26
Geldzaken & Recht

Hebben we nog de politie nodig of niet?

Birdies schreef op zaterdag 12 dec 2009, 01:49: ........hebben we nog de politie nodig of niet?............

ja, maar niet voor zaken als een onnozele blikschade aan een auto of het opnemen van een aangifte voor vermissing van een afvalcontainer! vind het dus ook niet vreemd dat ze aan dit laatste geen prioriteit geven en je een paar dagen moet wachten met de aangifte.

verder vind ik het al jaren ronduit belachelijk dat de politie om moet komen draven voor een beetje blikschade. dat kunnen de automobilisten prima zelf oplossen, lijkt mij.

..........binnenkort worden wij gedwongen alles te doen via internet..........

prima, om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden van internet.

als de angifte via internet mogelijk was geweest, was ik hier niet met een vraag gekomen; het is een feit!
als de rapport van de politie over een bepaalde wijk meld dat de overlast van vuurwerk afsteken minder is, vraag ik me terecht hoe het komt dat sinds oktober, ja oktober, elke dag na de school einde, in die avond en de nacht zware vuurwerk wordt geknaald?
die onnozele blikschade aan auto's zijn van oudsher zelfs op te lossen mits geen onenigheid bestaat, en ben daar volledig mee eens. maar als een vuurwerk de ruit van mijn auto kapot maakt, moet ik voor de verzekering een angifte bij de politie maken, en niet een week later, want dan ben ik strafbar als ik met die kapotte ruit rijd!
waar liggen nu de prioriteiten? om 1000 dingen kan man niet meer terecht! criminaliteit wordt steeds erger, en de politiemacht steeds kleiner. slecht betaald?.....kom op zeg! er zijn million die minder verdienen!
bovendien is het zo duidelijk te zien hoeveel radarauto's er zijn die vallen zetten voor gebruikers. hoeveel lasercontrole er zijn? ontiegelijk veel! de miljarden vallen zo binnen!...en daar gaat het om!. geld en niks anders! zelfs als bij banken, verzekeringen etc...

@ holden: en ja, er zijn wel zaken die binnen de politie niet goed gaan, ook in mijn beleving. maar dat heeft vooral te maken met beleid en niet met de individuele agent.
ik val geen individu aan holden, maar idd het hele systeem....zijn we tenminste eens op 1 punt!

met vriendelijke groet en een prettige weekend. robert