Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-12-2009 12:55:52
Geldzaken & Recht

Hebben we nog de politie nodig of niet?

De ervaring van luie dienders en corrupte hogere in rang zijn niet nieuw!dronken rijden,met hoge snelheden (liefst nog met zwaailicht) naar de patatboer en terug naar het bureau, zelf parkeren waar een stopverbod is( collega's bekeuren elkaar niet.) of: "jan, werk jij dit even af"= een eigen bekeuring die op het bureau even "geregeld word", spullen jatten van een in hechtenis genomen man en een klokkenluider die dit rapporteerd en zijn ontslag kreeg terwijl die jattende dienders vrijuit gingen zonder straf, een fax (uiteindelijk) sturen naar het bureau waddenweg
(asd.) om ernstige overlast van hangjongeren te melden waar niets mee werd gedaan maar wel 2x achter elkaar de (toen in het bezit zijnde kapotte auto) bekeuren wegens vervallen apk als wraak voor die faxverstoring, enzovoort,enzovoort.

bedenk wel dat mijn ervaring leert dat bij (betrekkelijk) lichte schade degene die aangereden is vaak te maken zal krijgen met valse namen, bedreiging of "ik ben daar helemaal niet geweest".
en verzekeringsmaatschappijen staan nooit te dringen om uitbetaling van de schade.

ik zie in deze maatregel dat de nette automobilist de dupe gaat worden.

de vrije vogel