Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 13-12-2009 02:11:36
Elektronica & TV

Vervuiling aarde

@ morgenrood:

amen.
persoonlijk zit niet te wachten op een preek op rijm op deze site. met sinterklaas kan ik me met simpele rijmpjes nog iets voorstellen, doch tegen het einde van het jaar? nee! het zouden dan nog minstens 12 rijmpjes moeten zijn: één voor elke maand. of was de inspiratie van de grote dichter op?

omdat het 11 rijmpjes zijn zou het ook bij carnaval kunnen horen, doch ik zie de vragende alcoholhoudende gezichten al wanneer daarmee met carnaval aankomt. wat moet ik daarmee?

klop het volgende url maar eens in, dan krijg je betere verzen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/morgenrood_%28strijdlied%29

je kunt het op internet ook nog gezongen horen door een groot amsterdams koor. dat spreekt me meer aan dan jouw preek over milieu: daar hoor je niet alleen rond de feestdagen mee bezig te zijn, doch het hele jaar.

hardware error man.