Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-12-2009 10:12:34
Huishouden & Energie

Praxis geeft met linkerhand, en steelt met haar rechterhand

Uw kennissen hebben de kortingsbon gekregen om volgende keer een korting te krijgen. die bon hebben ze gekregen omdat ze nu iets kochten. als je dat dan terugbrengt, is het logisch dat je dan ook die korting niet meer kunt krijgen. ik vind dat alleszins redelijk.
wat de actie op zich betreft, je kunt het ook omdraaien: als je bij de kassa staat, hebt afgerekend, en je krijgt en bon met 2,50 korting. dan weet je dat dat voor een volgende aankoop is, immers de huidige aankoop is net afgerekend. voor praxis is dit een stukje klantenbinding. wil je niet terug naar de praxis en dus die korting niet, prima, je wordt nergens toe gedwongen. maar je kunt van praxis ook niet verwachten dat ze bonnen uitgeven voor artikelen die uiteindelijk niet verkocht zijn. (uiteindelijk niet verkocht=geretourneerd). sinterklaas bestaat niet, sprookjes ook niet, en dromen zijn bedrog.