Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 19-12-2009 16:59:04
Vakantie & Reizen

Spellingscontrole

@ bob:

ondanks dat ik geen fraag sie, wil ik tog efen op jou bericht reageren.

op deze site is het een ongeschreven wet dat men niet reageert op tik- en taalfouten. zo lang het enigermate leesbaar en/of de bedoeling begrijpbaar is en je hebt een goed advies, dan reageer je.
weet je geen raad of is het te moeilijk leesbaar voor je, dan reageer je niet. anderen kunnen het misschien wel ontcijferen. het zal er best goed om gaan. weet je, niet iedereen heeft een akte mo-nederlands.

voor mij is de limit wanneer iemand geen hoofdletters en leestekens plaatst, dus alles aan elkaar schrijft, zonder alinea's of nieuwe regels. dat komt respectloos voor de lezer op mij over.

ik houd van taal, probeer het zo goed mogelijk te doen op een manier die, naar ik hoop, prettig leesbaar is voor anderen. doch ik erger mij mateloos wanneer ik in een krant struikel over taalfouten en foute woordafbrekingen.
daar wordt geschreven door professionals die er voor geleerd hebben en er goed voor betaald krijgen.
dat is, bij herhaling, voldoende voor mij een abonnement op te zeggen.

hardware error man.