Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 20-12-2009 02:32:21
Computers & Telefonie

Windows 7 64-bit nl stuurprogramma

[quote]ik ga contact opnemen met dymo. wil dymo labelwriters gaan verkopen zonder het functioneert met windows 7 nl 32 of 64 bit? de klant gaat dan hoop ik morren en misschien een aandachtspunt voor kassa e/o. radar? ik bel maandag eerst maar naar dymo om te zien met wat voor zij met een oplossing komen.
je draait nu de zaken wel een beetje om... jij hebt zelf eerst die labelprinter gekocht en die werkte uitstekend op je oude systeem (xp of vista).
vervolgens besluit jij dat je zonodig een nieuw besturingssysteem wilt. dat mag natuurlijk, maar dan loop je het risico dat oudere apparatuur gewoon niet werkt. dat had je ook eerst vantevoren kunnen uitzoeken als dat zo belangrijk is. maar ondertussen neem jij voetstoots maar aan dat dat wel het geval moet zijn.

dit is een product dat dacht ik al in 2003 of 2004 op de markt was. het is dus al vijf jaar oud. we zijn inmiddels al twee besturingssystemen verder.

overigens zijn de vista-drivers kennelijk wel beschikbaar. heb je deze al geprobeerd? misschien werken ze stiekem toch wel. zo niet, tsja, dan zul je inderdaad bij dymo moeten navragen of ze alsnog hiervoor drivers gaan uitgeven.

doen ze dat niet, dan zit er weinig anders op dan te kiezen tussen terugschakelen naar je oude windows of een nieuw apparaat aan te schaffen dat wel onder win7 draait.

kleine tip: je kunt eventueel het programma virtualbox installeren en daarin een virtuele pc met een oudere windows-versie installeren. mits goed ingesteld, kan de labelprinter dan wel vanuit de virtuele pc gebruikt worden. is misschien wat omslachtig, maar als het werkt...