Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 21-12-2009 22:52:49
Computers & Telefonie

Windows 7 64-bit nl stuurprogramma

@kroonmeester:
je hebt een wat vreemd idee over "voorgaande versies"... de door jou gebruikte apparatuur werkte prima onder windows xp, kennelijk. dat dat op een andere pc was, doet in het geheel niet terzake.

jij hebt zelf besloten een nieuwe pc aan te schaffen, nu met windows 7 en dan ook nog in de 64-bits-variant. daarmee neem je het risico dat niet meteen al je oudere hardware werkt. bedrijven bijvoorbeeld wachten vaak heel lang voor ze overstappen op een nieuw besturingssysteem. wat dacht je waarom? juist: ze moeten eerst zeker weten of hun oude apparatuur blijft werken, of ze nemen eerst de tijd om de oude apparatuur te vervangen.

voordat je een nieuwe pc met een nieuw besturingssysteem aanschaft, moet je echt eerst zelf uitzoeken of alles zal blijven werken, waarvan jij wilt dat het blijft werken.

je kunt van hardware-fabrikanten onmogelijk verwachten dat zij tot in het oneindige nieuwe stuurprogramma's blijven ontwikkelen voor alle nog uit te komen besturingssystemen. dat heeft alles te maken met kosteneffectief werken.

maar heb je al geprobeerd de vista-drivers te gebruiken? win7 gebruikt hetzelfde drivermodel als vista en veel vista-drivers werken dus gewoon ook onder win7. ik zou dat eerst eens proberen.