Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-12-2009 15:47:26
Computers & Telefonie

Pretium

Freunde und freundinnen,

staatssecretaris heemskerk heeft geantwoord op een paar goede kamervragen van de sp: zie http://www.ez.nl/pv_obj_cache/pv_obj_id_3e3e5f51cbdabd04c6fb8b4253f510c946c80000">hier.

al eerder heb ik hier en in de telefoongids aangegeven dat de banken niet enthousiast zijn om automatische incasso door telepiraten aan te pakken. het is nu wel de staatssecretaris die currence en de banken (ing bank in het bijzonder) vraagt om maatregelen en hij krijgt wellicht meer voor elkaar dan de gemiddelde consument. maar het biedt voor hem ook het perspectief om zich te kunnen verschuilen achter de brede rug van de banken als die niet thuis geven. je moet de antwoorden van de heer heemskerk lezen in het licht van de machtsverhoudingen. de postbank - ing bank overtreedt de rules & regulations van currence sinds het begin van de pretium veldtocht in 2004. het is niet echt denkbaar dat currence een boete zal opleggen aan ing en hen de licentie zal ontnemen om automatische incasso toe te passen. de heer heemskerk zal de kamer in kennis stellen van de reacties van currence en ing bank. dat komt op zijn vroegst pas in maart 2010. ik ben benieuwd.

gesundheit!
herrdoktoroetker