Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
angelo damen - 23-03-2010 16:29:53
Elektronica & TV

Philips tv 9704 niet synchroon

Hallo freya
dank voor je reactie. de aansluitingen zijn absoluut goed. want bij gewone oudere dvd's zonder dts is er geen probleem. het gaat m juist om die dvd's met dts! ik zag al op diverse fora dat het een philips-probleem is omdat ze geen licentie voor dts hebben... weet natuurlijk niet wat daar van waar is. hdmi, coaxial, optisch, scart... alles hangt er aan.
onze versterker is een nad die heeft geen vertragingsknop, maar nogmaals dat hoeft geen probleem te zijn volgens mij. het hele systeem werkte goed bij onze vorige philips beeldbuis matchline tv. aan instellingen is niets veranderd.

angelo damen


[/quote=freya schreef op dinsdag 29 dec 2009, 22:43: hallo angelo damen,

er kunnen verschillende oorzaken zijn voor dit probleem. een bepaalde combinatie van tv/receiver/dvd-speler of de manier waarop het één en ander is aangesloten.
je kunt het beeld en geluid van een dvd-speler meestal op verschillende manieren aansluiten, b.v:
1. beeld direct van dvd-speler naar tv en het geluid direct van dvd-speler naar receiver. of:
2. beeld en geluid naar receiver en vervolgens het beeld doorsturen van receiver naar tv.
en welke kabels gebruik je daarbij? scart? hdmi? optisch? digitale coax?
sommige receivers hebben b.v. een instelling om voor het geluid een vertraging in te stellen. zit die mogelijkheid bij jou op de receiver?
je ziet, er zijn nog wel wat vraagjes.

m.vr.gr. freya