Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-01-2010 00:19:28
Geldzaken & Recht

Kadaster

Gandie, ik heb getracht uit uw gegeven reacties de hoofdzaken te herleiden.
naar mijn mening bent u in een aantal zaken nogal naïef opgetreden.

kijk, het kadaster is een vrij log apparaat. dwz dat e-mails en contactformulieren door verschillende mensen worden beoordeeld.
en als ik eerlijk ben snap ik ook niet zo goed de teksten die u heeft ingevuld op die contactformulieren.
dat kan dus leiden tot verschillende misverstanden.
maar dit terzijde.

nu gaat het erom de kwestie goed te regelen.
in de eerste plaats moet u direct stoppen met het sturen van e-mails en contactformulieren om de reden zoals ik die hierboven heb aangegeven.

het enige dat u moet doen is een duidelijke brief opstellen waarin u helder aangeeft wat u bedoelde (uw vraag dus) en wat het kadaster vervolgens met uw vraag heeft gedaan. u maakt dus een opsomming in chronologische volgorde. zonder allerlei randopmerkingen die niet terzake doende zijn.
deze brief richt u aan het hoofd van de afdeling debiteurenadministratie (persoonlijk), aangetekend en met bewijs van ontvangst.
u verzoekt deze functionaris om orde op zaken te stellen en u een creditnota te sturen.

het feit dat u schrijft dat u de stukken niet hebt ingezien enz. is moeilijk hard te maken. hebt u ze al teruggestuurd met een begeleidend schrijven?

vergeet niet dat u vecht tegen een starre organisatie waarbij de één niet weet wat de ander doet.
vandaar dus de brief aan 1 functionaris sturen. ook de evt. vervolgbrieven steeds weer naar die persoon toe. dus duidelijk adresseren.

u moet zich geen zorgen maken over de inschakeling van een incassobureau. deze heeft geen enkele bevoegdheid. ze kunnen geen beslag op goederen leggen of anderzins dreigen.
anders wordt het als er een gerechtelijk deurwaarder wordt ingeschakeld. maar dat kan ook niet zomaar.

mocht u niet in staat zijn om zelf een brief te schrijven, en het spijt me dat ik misschien dit schrijf, omdat ik het vermoeden heb dat het lastig voor u is, zoek dan in uw omgeving iemand op dit dat wél voor u kan doen. dat is geen schande.


succes.