Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-01-2010 21:26:40
Computers & Telefonie

Opschonen facebook

Privacy online begint met het bewust worden welke gegevens je voor wie zichtbaar maakt. zo kun je bij sites als facebook en hyves instellen wie wat mag zien. als iets eenmaal openbaar is en door zoekmachines geïndexeerd wordt, is het erg lastig om het weer te verwijderen. zelfs al verwijder je de bron, dan nog kan de informatie lang door blijven zingen in zoekmachines.

als je wilt weten wat er precies over je zelf online te vinden is, kun je een zoekmachine voor personen als http://wieowie.nl/">wie o wie gebruiken. dan weet je meteen wat je toekomstige werkgever kan tegen kan komen.

trouwens, tip voor sollicitanten... wat zij kunnen, kun jij ook. oftewel, zoek je gesprekspartner voor een sollicitatie eens op. dan heb je meteen een beter beeld van die persoon.